Καλή μας χρονιά! :)

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όλοι γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Θέτουμε νέους στόχους, νέα όνειρα και πορευόμαστε πιο δυναμικά στη ζωή μας.



Βέβαια, όπως μου έμαθε μία ψυχή, όλα αυτά μπορούμε και πρέπει να τα κάνουμε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου· δε χρειάζεται να περιμένουμε τη πρώτη του Γενάρη. Αν δε μας αρέσει κάτι πρέπει να το αλλάζουμε αμέσως, αν φαινόμαστε στον εαυτό μας άεργοι πρέπει να δημιουργούμε αμέσως. Αν κάποιος περιμένει την πρωτοχρονιά για να κάνει μια καινούρια αρχή πιθανόν δεν είναι αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Παρ' όλα αυτά σε μια τόσο όμορφη και παγωμένη νύχτα σαν και αυτή,  όλοι μας μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν και να δούμε αν η ολοκλήρωση μιας ακόμα περιστροφής της γης γύρω από τον ήλιο μας βρίσκει πιο ευτυχισμένους από την προηγούμενη. Και ελπίζω αυτό να συμβαίνει σε όλους σας!


Το blog μας τώρα, μπαίνει στον 5ο(!!) χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει να αποτελεί ένα απλό χόμπι του γράφοντα το οποίο  δε παύει να είναι διασκεδαστικό.


Το fedora-gr σας εύχεται ολόψυχα ένα ευτυχισμένο 2015 γεμάτος όμορφες και δημιουργικές στιγμές! 





 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Phet – εικονικά πειράματα ανοικτού κώδικα

Αλλαγές στις αναβαθμίσεις του fedora

Εγκατάσταση CUDA για GPU υποστήριξη στο Tensorflow