Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2011

Το logo της διανομής μας στο μενού activites του Gnome 3

Εικόνα
Τα διαθέσιμα extensions για το gnome shell αυξάνονται μέρα με την μέρα! Πλέον το Gnome 3, όπως συνέβαινε και στο Gnome 2, διαφέρει από υπολογιστή σε υπολογιστή χάρη στην εκπληκτική δουλειά που κάνουν οι προγραμματιστές του! Σε αυτό τον οδηγό θα δούμε το πως θα δώσουμε ζωή σε αυτό το «μοναχικό» activities που βρίσκεται πάνω αριστερά της οθόνης μας, κάνοντάς μας να φανερώνει την διανομή που χρησιμοποιούμε! Όπως καταλαβαίνεται αυτό θα γίνει με την βοήθεια ενός extension που ακούει στο όνομα ActivitiesButton extension.

Mailnag | Τα mail μας σαν ειδοποιείσεις στο Gnome 3

Εικόνα
Το Mailnag είναι μια νέα εφαρμογή που προσφέρει ενημέρωση για τα νέα mail που μας έρχονται χρησιμοποιώντας το σύστημα ειδοποιήσεων του Gnome Shell. H νέα έκδοση ( η 0.1) φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως απευθείας συγχρονισμός με τις επαφές που έχουμε στο evolution ( δείτε την παρουσίασή του ), κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού μας γλιτώνει από περιττό κόπο.

Fedora 15 Release Party

Εικόνα
Η ελληνική κοινότητα του Fedora είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει άλλο ένα release party στην Αθήνα, αυτή την φορά με αφορμή την κυκλοφορία της 15ης έκδοσης του Fedora. Τα media μόλις έφτασαν στα χέρια της κοινότητας και έτσι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε!

Αλλαγή φόντο στην login screen στο Gnome 3

Εικόνα
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους!! Οι ζέστες έχουν έρθει για τα καλά και η κατάσταση είναι αποπνιχτική ειδικά για όσους δεν έχουν κλιματιστικό όπως εγώ! Και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για όσους κάνουν καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας για τις πανελλαδικές πάλι όπ ως εγώ! Μιας και τα πράγματα ηρέμησαν λιγάκι σήμερα και οι διακοπές μόλις ξεκινούν πάμε για ένα gnome 3 tip. Είχαμε αρκετό καιρό να δείξουμε gnome 3 tip και ελπίζ ουμε να σας έλειψαν!